Over ons

Wij zijn Meteor Design

JK
Jonathan Kotten
Oprichter / Front-End Developer
JM
Jonathan Munters
Oprichter / CFO

Het onstaan

We zijn in 2013 begonnen met de visie om computers en laptops te repareren, websites te bouwen en eventueel Android en IOS apps te onwikkelen. De naam Compas-Media was daarom verzonnen als verzamelnaam: Computers, appllicaties en sites.

Wij zijn gestart met de visie om mensen zo goed mogelijk van dienst te zijn op het gebied van computers en websites. Of je nou problemen had met programma's of met de hardware van je computer, wij waren er om je te helpen.

Compas-Media

Onze naamswijziging

In 2016 hebben wij onze naam gewijzigd van Compas-Media naar Meteor Design. Dit hebben wij gedaan omdat we merkten dat we een ontzettende passie hebben voor het bouwen van websites en webshops. Wij wilden ons primair gaan focussen hierop zodat we ons konden specialiseren en jou hierdoor nog beter helpen met jouw project!

Sites & Shops die een impact maken

De missie van vandaag: Websites en webshops bouwen die een impact maken. Van snelle laadtijden en geoptimaliseerde sites, tot moderne templates en uniek ontworpen designs. Betaalbaar voor iedereen! Neem vandaag nog contact met ons op en dan gaan we samen jouw droom website of webshop realiseren!

Contact opnemen
LandenFotoAlbum
Hanter Heftrucks
VolledigMelkVrij
YouthinMotion

Interesse gekregen? Neem dan contact op!

Contact opnemen