Websites

Websites die een impact maken

Krachtig en snel. Al onze websites worden met de grootste precisie gebouwd voor die maximale impact op jou en je klanten. Je hebt al een website vanaf € 499! Wat je voor dit bedrag allemaal krijgt? Het volgende:

 • Moderne website
 • Betrouwbare hosting en e-mail
 • SSL certificaat voor een veilige site
 • Design volledig naar jouw huisstijl
 • Fijn en overzichtelijk CMS
 • Een website die snel laadt
 • Klantvriendelijke support
Websites

Template of een uniek design?

Of je nou voor een klant en klare template gaat of voor een uniek design ontworpen door ons. Je bent altijd verzekerd van een hoogwaardig design die goed werkt en zich aanpast aan alle schermen. Je hebt al een website met een template vanaf € 499! Wil je liever iets unieks waar jij bepaalt hoe alles eruit komt te zien en hoe alles werkt? Wij bieden op maat gemaakte websites aan vanaf € 1499! Bekijken onze tarieven voor meer informatie hierover.

Tarieven Template of een uniek design?
Joomla

Wij bouwen met Joomla

Al onze uniek gemaakte websites worden gebouwd met het CMS Joomla. Dit is een krachtig programma om jouw website mee te beheren. Gemakkelijk artikelen aanmaken, modules toevoegen of verplaatsen is zo gedaan. Zo houd je tijd over voor wat belangrijk is: je punt overbrengen in je website. Je hebt al een unieke website vanaf € 1499!

Liever de website door ons laten onderhouden? Ook dit is mogelijk! Bekijken onze tarieven pagina voor meer informatie.

Tarieven
Joomla

Snel online met een template

Geen behoefte aan een geheel uniek design en wil je sneller online zijn? Kies dan een van de 30.000 templates die wij te bieden hebben! Ook met de templates ben je verzekerd van een moderne en goed werkende website die snel laadt en een sterke impact maakt!

Hulp nodig met het uitzoeken welke website het beste voor jou werkt? Neem dan vandaag nog contact met ons op! We zijn er voor je bij iedere stap!

Contact
Template
Antagonist

Hosting door Antagonist

Sinds de start van Meteor Design zitten wij al bij Antagonist en kunnen hier vanuit persoonlijk standpunt vertellen dat er geen betere website hoster is dan zij! Bij een Premium of Plus pakket betalen wij het eerste jaar jouw hostingkosten! Na dat jaar betaal je slechts € 6,24 per maand. Wat je allemaal in dit fantastische hostingpakket krijgt?

 • SSL certificaat voor een veilige site
 • 100GB razendsnelle opslag
 • Onbeperkt aantal e-mailadressen
 • Onbeperkt dataverkeer
 • 12 backups per week
Antagonist.nl
Antagonist

Designs volledig naar jouw huisstijl

Of je nou een template wilt of een uniek design, we zorgen er altijd voor dat de website perfect aansluit bij jouw wensen en huisstijl qua design en kleur. We zijn er voor je bij iedere stap en samen maken we de perfecte website die een impact maakt op jou en je klanten!

Van ontwerpen in Adobe Photoshop naar bouwen. Met een goed gevoel voor detail zorgen wij ervoor dat jouw website een ware impact maakt.

Huisstijl
snelheid

Krachtig en snel

Wij optimaliseren jouw website volledig door efficiënte code en de afbeeldingen zo klein mogelijk te houden in bestandsgrootte. Dit allemaal zorgt ervoor dat de website zo snel mogelijk geladen is zonder kwaliteit te verliezen!

Geïnteresseerd geworden in een voordelige en snel werkende website of heb je nog brandende vragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op! We horen graag van je!

Contact
snelheid